dijelimo sreću

Jer sreću je potrebno dijeliti. Čak i u onim tmurnim i crnim trenucima sigurni smo da ćete pronaći tračak sreće u svom životu.

"Već sam član vašeg portala dvije godine i dugo sam razmišljao da li ću uraditi neki projekat koji će biti vezan za moj rad i trud što se tiče fotografisanja? I kada je došao taj dan kada ste objavili moj članak Dijelimo sreću bio sam jako srećan. To je moj prvi uspjeh i uvijek će mi biti u lijepom sjećanju na ono što volim da radim i što mene čini srećnim a to je fotografisanje. Svim umjetnicima toplo preporučujem da postanu dio vaše zajednice jer tu će ostvariti veliki uspjeh i ostaviće umjetnosti veliki zapamćeni trag."

Što je to Dijelimo sreću?

Dijelimo sreću je rubrika u kojom tražimo najjaktivnije članove na Vijugi. Sreća je nešto što se treba dijeliti pa je upravo i zbog toga nastala ova rubrika. Vi usrećite nekoga, a mi vas. 

Što dobijemo ako sudjelujem?

Umjetnici koju budu odabrani dobiti će – Intervju na Prime Vijugi u kojem će moći predstaviti sve ono što rade ili imaju u planu raditi. Vjerujemo kako je ovo odličan način da se umjetnici povežu međusobno i predstave.

na što mislimo kad kažemo aktivni na Vijugi

  • Povežite se s ostalim umjetnicima na Vijugi   – jer će tako ostali umjetnici vidjeti vaše  radove.
  • Ako vidite odličan rad pohvalite ga – jer i mali znak pažnje puno znači i nekome ćete dati vjetar u lađa
 

pa Kako se prijaviti?

Da bi sudjelovali u rubrici potrebno je prijaviti preko obrasca podatke. Nakon što popunite obrazac poslat ćemo vam nekoliko zanimljivih umjetnika koje ćete moći dodati i tako će vaša prijava biti uredno prijavljena.

Prijave ...

Budi sretan što živiš, jer život ti daje priliku da voliš i radiš, i zaigran promatraš nebo i zvijezde.
Henry van Dyke