Pravila sudjelovaja u rubrici Dijelimo sreću

Ovom rubrikom nagrađujemo naše najaktivnije umjetnike! Ovo je super prilika da se umjetnici diljem svijeta povežu i sklope nova poznanstva koja će im pomoći u stvaranju novih umjetničkih djela.

Za sudjelovanje u rubrici na platformi Vijuge(https://vijuga.com.hr/) u rubrici Dijelimo sreću potrebno je prvotno se prijaviti preko obrasca koji se nalazi na Prime Vijugi (http://prime.vijuga.com/)
Nakon što ispunite obrazac za prijavu u rubriku, poslat ćemo vam nekoliko umjetnika koje već danas možete dodati na Vijugu i tako sklopiti neka nova poznanstva.
Prijave koje pristignu na bilo koji drugačiji način neće se uzimati u obzir.
Sudjelovati u rubrici mogu umjetnici koji u protekla 2 mjeseca nisu imali svoj intervju na Prime Vijugi.
Najaktivnijeg umjetnika biramo tijekom vikenda kada ćemo mu se javiti kako bi dogovorili intervju.

Izjava o privatnosti i pravila sudjelovanja

Udruzi Vijuga sa sjedištem u Osijeku, u Hrvatskoj, drago je što ste posjetili naše stranice i pokazali interes za našu rubrik Dijelimo sreću. Vijuga zaštitu i sigurnost podataka za sve svoje korisnike smatra visokim prioritetom.
U izjavi o zaštiti podataka obavještavamo vas u skladu s člankom 13. Uredbe EU-a o zaštiti osobnih podataka (EU OUZP) o tome koje informacije udruga Vijuga prikuplja tijekom vašeg sudjelovanja u natječaju za najfotografiju te kako se njima koristimo.

Upotreba i prosljeđivanje osobnih podataka te ograničavanje svrhe

Podatke koje nam pružite upotrebljavamo za vođenje rubrike Dijelimo sreću. U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka vaši se podaci upotrebljavaju isključivo u svrhu za koju su prikupljeni i za ostvarivanje naših i vaših legitimnih poslovnih interesa.
Osobni se podaci prenose državnim tijelima samo ako je to propisano zakonom. Svoje volontere obvezujemo na povjerljivost i pridržavanje mjerodavnih propisa o zaštiti podataka. Prema važećim propisima o zaštiti podataka imate pravo na besplatne informacije o vlastitim pohranjenim podacima, kao i u određenim slučajevima pravo na ispravak, blokiranje i brisanje tih podataka.

Sudjelovanjem u rubrici Dijelimo sreću sudionik udruzi Vijuga daje neopozivo i jednostavno parvo na korištenje podataka.To će se odviti isključivo u okviru rubrike. Ta dozvola uključuje i korištenje poslanih radova za prezentaciju na izložbama, objavu na internetu i na društvenim mrežama ( uključuje i eventualno prilagođavanje u format pojedinih kanala, primjerice Instagram ili Facebook), objavljivanje u drugim medijima, te objave trećih osoba u objavama za medije, kao i prikaz djelatnosti Vijuge.

Privolu će morati dati svaki sudionik rubrike korz obrazac za prijavu u rubriku radi svoje vlastite zaštite.
Podatke koje će Udruga Vijuga koristiti u okviru promocije radova i objava brisat će se nakon isteka roka od 2 mjeseca nakon što je objava istekla.