[EDITOR OF THE WEEK] MesakPhoto

Nakon što je u prošlom tjednu pobijedio MeskaPhoto u rubrici  The best artist of the week sa svojom fotografijom “Pejzaž” i nakon što se predstavio na Instagramu na redu je treća nagrada koju je ostvario s ovom pobjedom a to je da bira najbolje radove s Vijuge i da tako podrži ostale umjetnike s Vijuge. Pa pogledajmo koje je umjetnike podržao.


By MesakPhoto/Pejzaž

Zašto si odabrao ove radove?

Svi ovi radovi su unikatni na svoj način, od Belminove fotke u lockdownu prema Dženisovoj fotki šipurka do jako mocnog portreta od strane Josipe.
Vijuga ima jako talentovane ljude tako da je uvijek teško izabrat samo 10 radova.

By Belmin Mešanović

Belmine, ovo je nesto najunikatnije sto sam vidio do sad, toliko lagano za uslikat a opet jakoo tesko, zbog same ideje koja je najvaznija.

By Kristina Jevtic

Kristina nas uvijek iznenadi sa njenim mocnim fotkama koje cesto znaju odstupat od svih pravila, ako postoje neka pravila ili su to nepisani kodeksi, ali u tome i jeste čar zapravo jer je fotografija jedna umjetnost gdje cak i kad ne postujes pravila mozes dobit jako dobre rezultate.

By Lucija Mrzlečki

Jedan sipatican rad, kako vidim kolegica Lucija je tek otvorila vrata svijeta fotografije, pazi koliko ces zagazit u tu sobu,moze se poludit haha, šalim se, samo nastavi.

By Karlo Mateša

Karlo je uslikao fotku isto onako kako bi je i ja sam uslikao, camac na mjestu, kuca iza, sve na svom mjestu, boje, trenutak, savrseno.

By Čedomir

Ćedomire ovaj portret je nekih 10 ljestvica iznad svih mojh pa i nemam pravo puno komentarisat, svaka cast sve na mjestu.

By Josipa

Portret sam po sebi bi trebao daaa pokzuje neku emociju, kada vidite fotku da nesto pomislite, da vas asocira na nesto, a ovaj to definitivno ima u sebi.

By Vanessa.lukas_

Sta reci za Vanesu, njene lijepe modele, te odlicne photoshop ideje, ovo cu morat isprobat nekad.

By NENAD BOROJEVIC

Kolega Nenade uspjeli ste svih 1000 rijeci iz jedne fotke poslagat u jednu pricu, koju ova fotka prica, samo treba znati procitati, jako dobar trenutak, oko i brz prst na shooteru 🙂 .

By Dženis Hasanica

Kolega Dženise, jedna jako fina fotkica, neka klasika zimska, fotka u isto vrijeme hladna zbog svih tih plavih i bijelih tonova a opet je tu crvena boja koja odrzava balans, odlicno.

By Filip

I posljednja fotka, ali ne i manje vazna, od naseg Filipa, jedna zanimljiva fotkica, edit solidan, ma da pokusaj fotke prirode uredit da budu malo prirodnije, svaka cast i ovo je odlicno.

Čestitamo Mesaku na pobjedi koju je ostvario u rubrici. To je bilo sve za ovaj tjedan. Ako vam se neki rad posebno svidio pohvalite ga u komentar. Vidimo se na Vijugi.

1 razmišljao “[EDITOR OF THE WEEK] MesakPhoto

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.