[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 100 – Andjela Simonović

Dragi naši ovo je za nas jako velik dan jer samo zajedno došli do 100. članka iz ove rubrike. U ovoj rubrici se trudimo dati ostalim umjetnicima na Vijugi da biraju najbolje radove i  da podrže svoje kolege na Vijugi. Ovaj tjedan najbolje radove će birati naša Andjela Simonović koje je još jučer(subota,17.10.2020) dala svoj prvi intervju kojeg možete pogledati ovdje na linku a prije toga vas pozivamo da pogledate koje je radove odabrala.

Pogledate odabrane radove i komentare!

Zašto baš te radove? 

Svaki rad je poseban na svoj način. Ljudi su pretalentirani na Vijugi i bilo je jako teško izdvojiti samo 10 radova.

Pa krenimo redom ! 🙂 

 


By Josipa

Odabrala sam ovaj rad zbog čarobnog prenosa.Odaje utisak kao sa druge planete.Pažnju mi je privukla nestvarna priroda.Vidi se posvećenost radu i uživanje.


By Hana Mračina

Odabrala sam ovaj rad zbog realnog prenosa.Svidelo mi se zbog detalja i realističnosti.Oduvek me je privlačio hiperrealizam.Gledajući ovaj crtež imala sam utisak da je fotografija.


By Milan Sladić

Odabrala sam ovaj rad zato što me je privuklo more.More mi je nepresušna inspiracija u umetnosti,a ova fotografija mi je ostavila bez daha.Fotografija lepo prenosi atmosferu zalaska sunca.Volela bih da sam sada na tom brodu.


By Andelajokic

Svidela mi se ideja,inovativno.Jako lepo odradjeno i interesantno.Vidi se da je radjeno sa puno truda i pažnje.Fantastično.


By Marija Matović

Odabrala sam ovaj rad zbog jako lepih detalja.Svidela mi se ideja,genijalno.Posebno se vidi emocija i uživanje u radu.

 

Da li Vam se sviđa ovaj izbor radova s Vijuge?
Pišite nam u komentare 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *