[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 104 – KARMEN SIMICIC

Ovaj tjedan najbolje radove je birala naša umjetnica Karmen Simicic koja je pobijedila u rubrici The best artist of the week sa svojim radom “Zimska čarolija Na pitanja zašto je odabrala baš ovaj rad  kaže: Bliži nam se Božić, najljepše doba godine. Htjela sam naslikati nešto čarobno, nešto s čime ću nas uvesti u predblagdansko vrijeme. Cijeli intervju možete pročitati ovdje. A prije toga vas pozivamo da pogledate koje je sve radove izabrala ovaj tjedan u rubrici Editor of the week

Naziv:Zimska čarolija
Autorica: Karmen Simicic
Week 24

Pogledate odabrane radove i komentare!

Zašto baš te radove? 

Za početak, bilo mi je stvarno teško izdvojiti samo 10 umjetnika kad je ovako širok izbor.  Izabrala sam ove radove jer imaju nešto posebno u sebi. U svakom od ovih radova sam vidjela priču. Istaknula bih maštu i kreativnost divnih umjetnika koji stoje iza svojih radova. Smatram da su s ovim djelima uspješno prikazali sve čari umjetnosti. Hvala im na tome.

Pa krenimo redom ! 🙂 

 


By Olja i devet paunica

Zaista prekrasna ilustracija. Izgleda čarobno u ovom okviru. Podsjeća me na bajke. Bila bi idealna za dječju slikovnicu u kojoj su princeze glavne junakinje.

By Marijana Cekovska

Savršen prikaz pejzaža. Polje lavande obasjano suncem i prekrasno plavo nebo s razigranim oblacima u meni budi mirise ljeta. Sam pogled na sliku smiruje i opušta. Mogu se zamisliti na takvom mjestu.

By Trinnitty Art

Idealna kombinacija toplih i hladnih boja. Slika zrači svojom ljepotom, a njene vesele boje stavljaju osmijeh na lice. Detalji su pažljivo i s puno truda naslikani. Svaka čast umjetnici.


By Milena Veselinović

 Znam koliko je teško slikati portrete i proporcije lica, ali ovo je stvarno divno naslikano. Izgleda kao prava fotografija. Uspješno ste dobili glatkoću kose i taj sjaj u očima djevojčice. Potpuni realizam. Divim se ovom radu.

By MaraBubaBijoux

Ovaj ručni rad će pristajati baš svakoj ženi. Unikatna ogrlica izgleda prekrasno s “nude” ružicama, malim cirkonićima, perlicama i crvenom čipkom. Veseli me što sam izabrala baš ovaj rad među deset najboljih jer je kreatorica nakita veoma talentirana i maštovita.

By Eliveli

Sviđa mi se preciznost akromatskih boja te kako se plavom bojom istaknuo glavni motiv slike. Za ovo je potrebna vrlo mirna ruka i strpljenje. Fantastičan rad.

By Dejan Dobrilović

Fotograf je uhvatio pravi trenutak za ovako moćnu fotografiju. Boje neba su očaravajuće, a munje su prikaz ljepote majke prirode.

By Lidija

Odlični potezi kista! Realistično prikazano uzburkano more s velikim valom koji predstavlja i u meni izaziva snagu i moć. Dodir sunca je definitivno pravi izbor imena za ovu sliku.

 

By MesakPhoto

Kažu da je ljepota u oku promatrača. Ovaj promatrač iza kamere ima dobro oko za pejzaž. Mjesto djeluje nestvarno. Magla stvara mističnost. Osjećam se, dok gledam ovu fotografiju, smireno.

By Dario Kisegi

Kažu da je ljepota u oku promatrača. Ovaj promatrač iza kamere ima dobro oko za pejzaž. Mjesto djeluje nestvarno. Magla stvara mističnost. Osjećam se, dok gledam ovu fotografiju, smireno.

Da li Vam se sviđa ovaj izbor radova s Vijuge?
Pišite nam u komentare 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *