UKRATKO O RUBRICI

Svakodnevno pregledavaš radove objavljene na Vijugi? Oduševljavaju te tuđi radovi i želiš podijeliti svoje mišljenje no komentari ti nisu dovoljni? Želiš potaknuti raspravu? 

Upravo je onda Editor of the week rubrika za tebe. Izaberi najbolje radove s vijuga.com.hr prema tvom mišljenju, objasni zašto misliš da upravo oni zaslužuju veću eksponiranost te podijeli sa svima svoj dobar ukus za umjetnost.

Prijavi se u rubriku The Best artist of the week i možda baš ti osvojiš priliku da podijeliš svoje mišljenje s ostalim umjetnicima. No moramo te upozoriti, moguće da ćeš teško izabrati. 

PRAVILA SUDJELOVANJA

Tko je editor? Koja je njegova uloga?

Pobjednici rubrike „The best artist of the week“  imaju mogućnost izabrati najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi prethodnom razdoblju


Kako članak mora izgledati?

Pored svakog rada Editor mora napisati zašto je odabrao taj rad čime se odmah stvara dodana vrijednost za članak ,umjetnika i za cijelu Vijugu. 


Kako prijaviti radove?

Umjetnici radove šalju preko obrasca koji je objavljen na Prime Vijugi. Mogu izabrati od 5 do 10 radova koji si objavljeni na Vijugi. Bitno je da se autori ne ponavljaju i da Editori ne odabiru svoje radove.


Gdje će izbor biti objavljen?

Izbor radova objavljuje se svaku nedjelju ovdje na Prime Vijugi.