[LITTERA I VIJUGA] Promocija zbirke ”Perunikine besjede”

Odlučili smo kako nam ovo ljeta neće biti dosadno i zato smo se udružili s Društvom ljubitelja književnosti “Littera”, s kojima ćemo napraviti suradnju i podržati promociju njihove zbirke priča pod nazivom “Perunikine besjede”.

Društvo ljubitelja književnosti “Littera”, osnovani su prije više od dvije godine s ciljem promicanja ljubavi prema knjizi, pisanoj riječi i čitanju. Littera okuplja članove ljubitelja književnosti te organizira književne večeri, radionice pisanja i susrete s piscima. Njihovi sastanci se održavaju svakog drugog petka, a svaki ljubitelj književnosti i oni koji se tako osjećaju, neka im se slobodne pridruže.

[LITTERA I VIJUGA] Promocija zbirke”Perunikine besjede”

Inače, Littera je 2021. godine, objavila već jednu zbirku kratkih priča “Mi ćemo pjehe”, koja tematski objedinjuje kratke priče čije je mjesto radnje grad Osijek.

Autori ove zbirke su svi članovi Littere, od kojih su dvoje članova i naši umjetnici na Vijugi, a to su Ivana Norac i Leontin Čapo Milenić, čije profile možete vidjeti na ovome linku:  Ivana i Leontin . Bravo, Ivana i Leontin na takvom uspjehu!

Kada se održava promocija zbirke “Perunikine besjede”?

Promocija zbirke održati će se u petak, 24. lipnja u 19:00 sati u dvorištu Muzeja likovne umjetnosti u Osijeku. Na promociji će govoriti Laura Dobutović Ravlić, koja je ujedno i predsjednica udruge, Nina Savić, Kristina Vuk i Erika Žilić Vincetić.

Sve koji žele, neka se slobodno pridruže promociji nove zbirke jer vjerujemo kako će biti odlično, a mi se nadamo da ovo nije zadnji put kako surađujemo s Litterom i nadamo se nekoj novoj suradnji.

Izvor teksta: https://sites.google.com/view/upoznaj-sugradane/sugra%C4%91ani/dru%C5%A1tvo-ljubitelja-knji%C5%BEevnosti-littera?fbclid=IwAR3idVhLHPFRta42JcOVY28sGmSsyXLg7D4-w3tiVx3ydi9q_tvsuKttre8

Cijelu promociju možete pratiti na YouTube-u. Pogledajte ostale članke na blogu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.