Osvetnik - Maja Dabetić

Prime Vijuga – što je novo?

Prime Vijuga sigurna je web trgovina koja već neko vrijeme ti nudi dvije kategorije proizvoda: presete za fotografije i knjige u pdf formatu.  U ovom kratkom članku saznaj više o našoj trgovini i koje novosti imamo.

Prime Vijuga – što je novo? Novostima u Vijugi nema kraja jer svakodnevno radimo na novim stvarima. Ono što je važno je naša web trgovina. Do sada su načini plaćanja bili samo izravno terećenje na bankovni račun ili putem PayPal-a. Mi smo uveli još jedan način plaćanja za koji se nadamo u bliskoj budućnosti da će bit sve više korišten: omogućili smo plaćanje kripto-valutama!

Sada  možeš iz udobnosti svojeg doma uz malo truda biti vlasnik svoje e- knjige.

Kada smo otvorili web trgovinu u posjedu smo imali jednu knjigu: Boje mjeseca autorice Petre Grahovec. Danas u našoj web trgovini brojimo čak ŠEST knjiga! Naša slikovnica Ko je rekao da slonovi ne mogu da lete?  još uvijek je besplatna. 

Naša najnovija knjiga je Osvetnik autorice Maje Dabetić.  Cijena knjiga je simbolična i ono najbolje od svega je što jednom kad uzmeš njezino djelo u ruke nećeš moći prestati.

Osvetnik je nastavak na djelo Zaštitnik. Uvest ćemo te malo u djelo kratkim sadržajem: ,,Ruslana i Kjaru povezuje snažna veza njihovih očeva Bernarda i Fedora, koji su nekad bili najbolji prijatelji, međutim, tokom jedne posjete Italiji, Fedor biva ubijen pod sumnjivim okolnostima. Ruslan želi da osveti smrt svog oca i planira da otpočne istragu, tako što će prvo krenuti od Bernarda. Takođe vjeruje da mu je Bernardo ubio i brata i želi da taj čovjek skupo plati za njihovu smrt. Njegov brat mu je, prije svoje smrti, ostavio poruku kako mora zaštititi Kjaru po svaku cijenu, stoga Ruslan, kako bi ispoštovao želju svog brata, šalje jednog od svojih ljudi da mu dovede tu djevojku u Rusiju. ” Kako je dalje išla priča  možeš jedino saznati u knjizi.

Uostalom zašto bi sve rekli kad možeš pogledati sve u našoj Prime Vijuga web trgovini!  

Posjeti nas na :

Instagram : Prime Vijuga web shop

Facebook : Prime Vijuga web shop

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *