Tajna medaljona – Maja Dabetić

130 kn (~ 17,34 €)

Broj stranica: 458

Jezik: srpski

Kategorija: ljubavni roman, fantastika

 

Kategorija:

Opis

Tajna medaljona – Maja Dabetić  novo je djelo autorice s Vijuge.

Kratak sadržaj:

Dafne Alis Tejlor je djevojka iz Denvera, odrasla u ubjeđenju da je bila neželjeno dijete, koje su roditelji ostavili pred vratima katedrale. Romantična je duša, koja sanjari o ljubavi kao iz romana.

Nakon što sa svojom najboljom prijateljicom Karen otputuje u Škotsku u turistički obilazak, u drevnom, srednjevjekovnom zamku Dafne pronalazi zlatni medaljon. Ne znajući da je čaroban s njega pročita natpis i  iznenada se nađe u dalekoj 1516. godini.
Opasnost je čeka na svakom koraku, jer iz nekog razloga ova djevojka predstavlja prijetnju Englezima, i to u onoj mjeri u kojoj je to blagoslov za Škote, među kojima rat vlada desetljećima.
Sve što ona želi je da se vrati kući, no, šta se dogodi nakon što sazna da se već nalazi kod kuće?
Tajanstveni poglavar klana Mek Kormak, po imenu Džulijan, veličanstven je škotski ratnik, koji Dafne, zajedno sa svojom družinom, pruža zaštitu u toku njene avanture.
Oboje se nepovratno zaljube jedno u drugo, ali ih sudbina u jednom trenutku ipak razdvaja.
Dafne shvata da ništa nije onako kako izgleda i da je njena sudbina da postane dio velike legende. Hoće li u tome uspjeti?

Tajna medaljona – Maja Dabetić

U samo 458 stranica možeš saznati koja je to tajna iza medaljona.

Maja Dabetić

Dodatne informacije

Autorica

Maja Dabetić

O autorici

Dabetić Maja je jedna sasvim obična žena, supruga i majka tri dječaka, uskoro i četvrtog. Od djetinjstva voli svaku vrstu umjetnosti, ali su ipak knjige ono što smatra najvećim blagom. Po prirodi romantična duša i veliki sanjar, najviše voli da čita romanse, iako ne bježi ni od ostalih žanrova. Počela je da piše nakon što je shvatila da u njoj žive priče koje žele biti ispričane i u pisanju, pored svoje porodice, pronalazi najveće zadovoljstvo i sreću.

Broj stranica

458

Jezik

Srpski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tajna medaljona – Maja Dabetić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNatraga na kupnju