[TEAM CHOICE – SPECIJAL] Kad fotograf bira najbolje radove !

Kako nam se bliži sam kraj godine vrijeme je da nagradimo sve naše umjetnike. prvi na redu su naši ambasadori koji su dio programu “I support my artist” Ovaj tjedan čast da izabere najbolje radove u rubrici Team choice s Vijuge je imao Branko Jović Fotograf. Pogledate koje je radove izabrao. 

Zašto si odabrao ove radove? 

Odabrao sam nekoliko radova koji su mi se odmah čim sam ih vidio dopali. Svaki mi je na svoj način odličan. Veliki je trud uložen u njih i vrijedno je svake podrške i prikazivanja. U sebi imaju divan prikaz i priču koja se priča. Prvi rad prikazuje portret, drugi arhitekturu, treći je makro fotografija, četvrti pejzaž, i peti je monohrom fotografija. Ovi ljudi su veliki podsticaj za nas umjetnike. Uživajte u radovima.

 


By Ivana

 Prelijep portret žene koja je ostavila veliki trag u srpskoj književnosti. Ovaj rad za mene je dokument u kojoj stoji ogromna posvećenost i veliki trud koji je uložen. Fantastično. Želim ti reći da si odlična i u slikarstvu i u fotografiji i samo naprijed.


By Eliveli

Prelijepa arhitektura grada. Odlično kombinovan kadar. Boje me oduševljavaju. Jednog dana želim posjetiti ovo mjesto..


By Milenica Djordjevic

Ovaj rad mogu da nazovem sloboda življenja. Ta sloboda je upravo ovaj leptir. Rad je pun života. Pravi momenat uhvaćen. Prelijepo.


By Texxphotography

Priroda me uvijek iznenadi svojom ljepotom, pa tako i ova fotografija. Mogao bih je gledati satima i diviti joj se. Kao iz bajke da je prikazan rad. Savršeno. Autoru želim reći bravo i samo naprijed.


By Stella

 Dijete je najiskrenije biće. Njegova igra i mašta čini ga posebnim. Zadovoljava se malim stvarima i uživa u tome. Ova fotografija upravo to prikazuje.

Da li Vam se sviđa ovaj izbor radova s Vijuge?
Pišite nam u komentare 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *