[TEAM CHOICE – SPECIJAL] Kako zaustaviti trenutak

Kako zaustaviti trenutak? Pitanje koje  se često postavljamo.Najbolji način da nešto ostane vječno pustiti naše umjetnike da zabilježe i uhvate taj trenutak. Koje su to trenutke uhvatili naši umjetnici možete pogledati u nastavku a sve te radove su birale Anita Janković i Ivana. Prve radovi su izabrani od strane Anita a nastavku od Ivane.

Zbog čega si Anita odabrala ove radove?

Ovim izborom vam predstavljam 5 upecatljivih portreta.

By Ksphoto030

Katarina je napravila divnu kompoziciju i skrenula nam pažnju sa lica modela na priču koju ova slika prenosi.

By Branimir

Fantastična ideja!

By Matea Užarević

Kako Matea sama kaže, crno-bela fotografija nam pomaže da zavirimo u nečiju dušu.

By Barbara

Divan i razigran portret!

By Dorotea Dorka

Za kraj sam ostavila ovaj portret divnih boja i odlicne kompozicije.


Sljedeće radove će birati Ivana. Pa zbog čega si odabrala ove radove Ivana?

 

Postoje radovi koji me zasene u prvom mahu, na prvi pogled i u jednom dahu. Kada umenik ume da prepozna i da prenese istu. Ovi radovi su me na neki svojstven način inspirisali za rad.

By Josipa7

Odličan prikaz svetlosti, prvog i drugog plana. Zalasci sunca bude tako posebnu emociju, onu otužnu i veselu u isto vreme.

By Hana Mračina

Kontrasti, jako dobar prikaz tonova toplo – hladno. Prelivanje boja jednostavno mora biti savršeno izvedeno, kao ovde.

By Anđela Jokić

Senke i dečiji korak, odlična fotografija u crno- belom tonu. Senka daje jačinu fotografiji te posmatrača inspiriše kao celokupni izražaj.

 

By Kristina Jevtic

Divna fotografija, sam portret jako elegantan, fokus na biserima i draperiji što mi se dopada veoma. Izraz i posmatranje portreta u objektiv je takođe izražen i jasan.

 

By Darko Grundler

Kao što rekoh, svaki rad mi ostavi neki utisak, neku emociju. Vrlo često ne gledam ko je autor istih dela jer me sam rad fascinira, baš kao ovaj. Ptice su za mene oduvek nešto posebno, nešto čemu pridajem veliki značaj i što je moja inspiracija. Grad i pozadina ove fotografije ne bi bile iste bez ptica koje imaju tu moć da dočaraju celokupnu kompoziciju. Stoga, Darkova fotografija me je oduševila i inspirisala. Sve pohvale. 🙂


Ovo je bilo sve za ovu srijedu. Sljedeći tjedan uživat ćemo u izboru od Ivane i Anite. Ako vam se neki rad posebno svidio pohvalite ga u komentar unutar ovog članka i tako podržite naše umjetnike.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *