[TEAM CHOICE – SPECIJAL] Spoj ljubavi i strasti

Uvijek se veselimo novim umjetnicima i njihovim pričama na Vijugi. Ova priča je ljubavnog karaktera o čemu je točno riječ u ovom Team Choice Specijalu pogledate u nastavku članka.

Ovaj tjedan najbolje radove s Vijuge su birali naša ambasadori Aleksandra i Nikola koji su povezali svoju strast prema umjetnosti i ljubavi. Upravo su oni izabrali 10 radova s Vijuge koje vrijedi pogledati i uživati u njima. Prava na redu je Aleksandra pa onda Nikola

 

Aleksandra, zbog čega si odabrala ove radove?

Svaki od ovih radova je poseban na svoj način. Zanimljivo je videti različite radove koji iza sebe kriju različite priče. Svakog dana na Vijugi vidim neke radove koje i te kako ostave utisak na mene, zaista bih pohvalila sve radove i sve autore sa Vijuge. Drago mi je što smo tu da gradimo jedan novi svet, svet kreativnosti, sloge i podrške!


By Ars mea

Divan rad koji me je u trenutku ostavio bez daha i probudio u meni mnoštvo emocija. Jednostavno vidim dubinu ovog crteža, sadržina je prelepa, a i stvara poseban osećaj smirenosti. Smatram kao i većina ljudi da su deca najveće blago, naši anđeli koji ulepšavaju ovaj svet, a ovaj crtež ima tu temu u sebi, tu priču. Divno je, čak se i bela boja papira prelepo složila uz sadržaj. Zaista jedan odličan rad, svaka čast!


By Katarina

Veliki sam ljubitelj zalazaka i izlazaka sunca. Fotografije koje tada nastaju uz neverovatne boje su fantastične. Ova fotografija mi se dopala jer je autorka uspela da uhvati raskršće puteva i zalazak u pozadini. Boje su divne kao i voda koja se vidi jednim delom isto u pozadini. Jako lepa fotografija. Sve pohvale!


By Dženis Hasanica

Predivna fotografija! Fotografija koja odiše lepotom prirode. Brvnara sa fotografije se tako lepo uklapa u prirodni ambijent. Zelenilo je neverovatno, tmurno nebo i tamna zelena boja drveća ostavljaju bez daha. Mislim da je autor uhvatio jedan jako lep trenutak i stvorio jednu fotografiju koja je zaista rad za pohvalu. Svaka čast!


By SmyleiOwl

Još jedna divna fotografija dece. Na ovoj fotografiji se vidi bezbrižnost najlepšeg i najiskrenijeg perioda u životu čoveka. Igra, smeh, uživanje su stvari koje bi trebalo da prate svako dete na putu odrastanja. Dopalo mi se što je fotografija uhvaćena u pokretu, a opet je tako čista. Zamagljena pozadina lepo ističe glavne stvari na fotografiji. Mladost i sreća su prava osećanja koja se mogu izvući iz ovog trenutka, iz ove fotografije. Sve pohvale autorki.


By Dorotea Zaric

Ova fotografija mi je privukla pažnju jer je autorka uspela da uhvati sve što se kreće tako čisto i zaista skladno. Jedna kompleksna fotografija, prikaz društva, jedne svakodnevice koja svakako nije dosadna i monotona. Fotografija meni deluje jako živahno, svetlost je odlična. Dopalo mi se što je fotografija obuhvatila sve, ljude, zgradu, ulicu, sve je nekako lepo skockano. Svaka čast, sve pohvale autorki!

Nikola, zašto si odabrao ove radove?

Svaki rad je lep i poseban za sebe. U svakoj od fotografija sam video nešto što mi je privuklo pažnju i nateralo me da zastanem. To je ono nešto što se ne može rečima opisati, već se mora osetiti. Autori su kvalitetni u tome što rade, kreativni su i svaka im čast, samo napred! Nadam se da ću videti još ovako kvalitetnih radova, pored ovih ima još dosta lepih radova. Drago mi je što se Vijuga širi i što imam priliku da vidim toliko dobrih umetnika ovde.


By Josipa Rosipal

Kao veliki obožavalac prirode i zelenila odlučio sam se za ovaj rad. Sviđa mi se kompozicija na ovoj fotografiji, kao i prostranstvo koje ona prikazuje. Uz svo zelenilo se lepo uklopilo i nebo koje je kao četkicom naslikano. Jednostavno volim prirodu, mir koji ona pruža. Kada pogledam ovakvu fotografiju bar na tren se osetim kao da sam tamo i da doživljavam taj ambijent. Sve pohvale za autorku.


By Pepsishvepsi

Kreativna i zanimljiva fotografija. Ja iz ove fotografije izvlačim jednu priču: naopačke slika – otpor svim životnim preprekama i stvarima koje nam se nameću u sadašnje vreme, da ne mislimo svojoj glavom već da radimo kako nam drugi govore, na trenutak treba zastati, razmisliti svojom glavom i shvatiti da treba raditi onako kako osećamo u sebi, a ne kako nam drugi govore. Vidim neku eleganciju u ovoj fotografiji, koja pruža otpor savremenom, nehumanom društvu. Nekada je put naopačke ispravan put. Sve pohvale!


By MesakPhoto

Znate ono kada kao mali maštate da imate kućicu u planinama, okruženi prirodom, muzikom vetra i veličanstvenošću celog ambijenta? E to vidim na ovoj fotografiji. Jako čista i kvalitetna fotografija, odlična kompozicija, odličan kontrast boja, ovo je zaista jedan veličanstven prizor i ne bih dodavao više reči, sama po sebi fotografija priča svoju priču. Bravo za autora!


By Domisljato

Oduvek su mi bile privlačne ovakve fotografije, tako jednostavne, a može velika priča da se napravi od njih. Uvek sam zamišljao da takva vrata kada se otvore, otvara se i neki portal za drugu dimenziju, dimenziju u kojoj pobegneš od svojih problema i svakodnevnice. Moja maštovitost vidi da je iza ovih vrata nešto mnogo lepo. Sve pohvale autoru.


By Kristina Jevtic

Veliki sam poštovalac drugih vera, ali cenim i poštujem svoju. Svaka fotografija manastira i crkava odiše posebnim duhom i posebnom lepotom. Same po sebi su prelepe i suvišno je govoriti o tome. Mir i spokoj preovladavaju ovakvim fotografijama. Plavetnilo neba dodatno ističe lepotu manastira na fotografiji. Sve pohvale autorki.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.