[TEAM CHOICE – SPECIJAL] Strast koja stvara najbolje radove

Možemo reći da je upravo ova rubrike povezuje naša dva glavna cilja za sami kraj godine.  Pored toga da vidimo što veći broj radova naših umjetnika drugi cilj je upravo da umjetnici podrže druge umjetnike u tome što rade. Treći izbor radova će raditi naši  ambasadori na Vijugi  a to su Mara Buba Bijoux i MesakPhoto. Mara i Mesak su sudionici programa “I support my artist” o kojem više možete pogledati na linku a sve radove koje su izabrali naši ambasadori u nastavku 🙂


Radove koje je izabrala
Mara Buba Bijoux

 


By Nenad Borojević

“Body art, pogotovo živopisan i dobro izveden kao kod Nenada, je snažna i upečatljiva umjetnička forma. Jedan zaokret u kojem je model ujuedno i platno.”


By Sonja

 “Predivan rad sa snažnim dojmom kojeg ostavlja crvena na sivim tonovima. Frieda kao uvijek rado viđen motiv i umjetnica koja je živjela svoju umjetnost.


By Martina in Wonderland

Predivna kombinacija boja i fino uhvaćen pokret modela i prirode. Fotografija koja ostavlja snažan dojam da je jesen smiraj i prolaznost, a opet priprema za novi početak.”


By Olja i devet paunica

Ovaj rad je predivna, nosiva umjetnost. Košuljica koja svojim romantičnim izgledom priziva slike jedne davno prošle mode, a opet odlično funkcionira u suvremenim uvijetima i spaja se savršeno sa modernim odjevnim predmetima.”


By Boško Šabazović

Kolaž je forma koja se tako rijetko vidi, a ovaj umjetnik je dokazao da može biti itekako snažna, provokativna i suvremena. Još jedino ostaje za dodati: “Pa to je fantastično.””


Radove koje je birao
MesakPhoto

Svaki od ovih radova je magija za sebe, od macke do mora. Volim vidjet da je neko ulozio trud u rad i da se to vidi, a kod ovih ljudi se to itekako vidi, samo naprijed.

 


By Karmen Simicic

Ova slika mi se jednostavno sviđa, nisam kvalifikovan da nesto objektivno kazem, super je.


By Dejan Dobrilović

Dovoljno je reci da je zalazak sunca u pitanju, ali i pored toga ovaj efekat sa strana, daje dozi adrenalina fotki.


By Stella

Super ekspozicija, nekako je warm fotka sviđa mi se i naravno Bajaga!!


By Maja Vranić

Savrsen trenutak, edit, svjetlost sve.


By Nemanja Jovanov

Jednostavno je predobro, vidi se trud i talent

Hvala umjetnicima što su birale radove ovaj tjedan 🙂 
Da li Vam se sviđa ovaj izbor radova s Vijuge?

Pišite nam u komentare 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *