[TEAM CHOICE SPECIJAL] Uhvaćeni trenutak

Ulazimo u predzadnji tjedan izbora najboljih radova na Vijugi od strane naših ambasadora. Današnje radove će birati Ena Vareševac i Valerian Manutea.

Ena je u ovom radovima tražila neku skrivenu priču, emocije te zaleđeni trenutak kako sama kaže. Svaki je rad nju očarao na svoj način. Upravo to što ona kaže to je naš cilj ove rubrike da ambasadori naču nešto posebno u radovima i da na taj način podrže ostale umjetnike. Valerian je na svoj način svaki rad povezao sa svojim bendom i na taj način povezao dvije umjetnosti jedan je fotografija a druga je glazba.
Pogledate u nastavku koji su to radovi osvojili naše ambasadore.

Ena zbog čega si odabrala ove radove?

Radovi su više nego savršeni. Iza svakoga rada sam uvidjela neku skrivenu priču, emociju i zaleđene trenutke . Svaki od odabranih radova me na svoj način očarao. Ovi radovi nisu od onih koji osvajaju na prvi pogled, ovo su radovi koji imaju priču. Iz svakog pogleda se može vidjeti suština fotografije, možete iznova gledati i svaki rad će vas nanovo očarati.


By Dario Kisegi

Radovi su više nego savršeni. Iza svakoga rada sam uvidjela neku skrivenu priču, emociju i zaleđene trenutke . Svaki od odabranih radova me na svoj način očarao. Ovi radovi nisu od onih koji osvajaju na prvi pogled, ovo su radovi koji imaju priču. Iz svakog pogleda se može vidjeti suština fotografije, možete iznova gledati i svaki rad će vas nanovo očarati.


By Dženisa Hasanice

List u tamnoj varijanti je jako dobro prilagođen. Tonovi zelene sa crnom daju monday dodir. Dramatičnost fotografije je umjerena te je list prikazan u jako dobrome svijetlu. List koji je dobro obrađen i sam prikaz,kako se i sa običnim listom može biti kreativan je zapanjujuće. Izaženost detalja na listu i blaur u pozadini daju jako lijepu fotografiju. Note tonova su jako lijepo pogođene i s time je fotografija dobila život.


By Aleksandra (photo_by_ana98)

Aleksandra svakom svojom novom objavom očara. Minimalizam na fotografiji ,a fotografija i dalje bogata. Cvijet modre žute boje koji obogačuje fotografiju sa svojom izraženosti. Fotografija uz ovu boju naprosto ne može biti dosadna. Detalji cvijeta ,prirodna boja koja je jako dobro iskorištena . Sitan cvijet koji zrači životom,budi divljenje. Blaga zelena boja koja također ubija monotoniju u sklopu žute. Fotografija očara na prvi dojam,a kada ju pogledate dublje otvara priču.


By Domisljato

Dali ima išta ljepše od nevinog pogleda? Pogled psa koji budi emociju,čista duša u jednom odrazu oka. Prikaz psa koji vjerno čeka iznova i iznova ,bez da se umori jer je želja da dočeka mnogo veća. Svijetlost koja obasjava psa budi dojam čežnje. Na fotografiji je prikazana čista emocija i nada . Fotografija koja skriva priču i budi ono nešto u nama.


By Dorotea Zarić

Očarala me fotografija na prvi pogled. Snažna dramatika koja je prisutna na fotografiji, u crno bijeloj verziji osvajan na prvu. Plaža s ushićenim ljudima koji žive u trenutku, uz note crne i bijele boje daju poseban dodir fotografiji. Intezivno prikazan trenutak, zaustavio je vrijeme na fotografiji. Jako lijep prikaz plaže i ljudi.

Valerian, zbog čega si odabrao ove radove? 

Method in madness , that is genius.
Trudim se kad god imam priliku, da smislim neki sveukupni koncept koji ce povezati izabrane radove.
Ja kao neko ko najvise “crta” portrete, pokusacu ovog meseca da izaberem fotografije cije bih portretima ja bio inspirisan da ih nacrtam/ili mene inspirisu i kao dodatan eksperiment, opisacu te impresije, recima od mog omiljenog benda, pa ce mi biti zanimljivo a i nadam se drugima, kako ce se to tumaciti 🙂


By Kristina Jevtic

Her penultimate sighs called softly on the kindling wind
Her saintly eyes filling with tears, lifting with truth
And then a golden flash like the onset of heaven
Leaving her screams breaking my heart
And in the grip of fire I knew the death of love

And even when she fought for breath
Her words would leave a scar
For only in the grip of darkness
Will we shine amidst the brightest stars


By Ena Vareševac

“Love me
And worship me
I’ll lavish you and ravish you
Fulfill all wishes and fetishes too

Many never want to see
Many never want to know
The truth behind their fantasies
Their deepest needs
Let alone be shown them”


By MesakPhoto

She comes to me
Like a sandstorm in an hourglass
A whirlwind of desire
I am hypnotized
To think beyond the pale
Beyond heart-stopping eyes
And sopping thighs

A wicked spell cast over me
Addicted to her utterly
Despite the horrors that gestate
Beneath the beautiful


By Dorotea Dorka

Forgive me Father, I have sinned
Darkness put her painted claws in me again
Her vision drowns like service wine
Whispered kisses so divine
I was blessed but now I’ve come undone

Storm clouds roll out overhead
Above their master
End of all flesh, end of all days
Love predicts disaster
In her precious ways


By Martina In Wonderland

I was burned, a sacerdotal soul
By the Demon Queen of my dreams
Infatuation turned to total control
Her rose was sweet
But her thorns were barbarous

Love me
And worship me
I’ll nurture you and hurt you too
Fulfill all wishes for my sad Aladdin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.