The best artist of the week

Već dugo najavljujemo nove promjene i napokon je taj dan došao. Predstavljamo vam novu rubriku The best artist of the week. s obzirom da su naše rubrike trebale redizajn, a mnogo ideja je kolalo  među nama, odlučili smo se na jedan malo drugačiji način. Sve u jednom, ali samo jedna tema. Kako će to funkcionirati pitate se?

Ne brinite sve ćemo vam objasniti u sljedećem djelu.

Svaki mjesec će biti postavljena jedna tema koja će vrijediti za sve umjetnike. Krajem mjeseca ćemo vas obavijestiti o novoj temi koja će biti aktualna u sljedećem mjesecu 

Vi, kao umjetnici ćete biti kategorizirani s obzirom da ne želimo (a niti je logično) staviti vas sve u isti koš. Kroz mjesec svaka vrsta umjetnosti će imati svoj tjedan u kojem možete sudjelovati.

Kako sudjelovati?

 Svi radovi moraju biti objavljeni na vijuga.com.hr te vaš autorski rad. Prijave radova će se odvijati do srijede (23:59) u tom tjednu.Pravila sudjelovanja možete pogledati na linku.

Svoje radove možete prijaviti ovdje

Pobjednici u 2020. godini

Prijavljeni radovi će biti objavljeni na  stranici Vijuge dok će glasovanje trajati od četvrtak do nedelje. Osoba čiji rad dobije najviše  glasova će dobiti mogućnost predstaviti se na Vijugi na malo drugačiji način. Imat ćete mogućnost popiti s nama “virtualni kavu” te podijeliti svoje  planove, stavove i mišljenja kroz intervju. Također imat ćete i priliku izabrati vama najbolje radove (kao i kroz dosadašnju rubriku – Editor of the week).

Pravila možete pogledati ovdje