Web shop

[WEB SHOP] PRIME VIJUGA

Prime Vijuga godinama  svojim umjetnicima nudi mnoge mogućnosti. Od The best artist of the week, Team choice pa do The editor of the week.  Naše rubrike možete pogledati na: https://www.prime.vijuga.com/

Svakodnevno smo donosili Best of the Vijuga kako bi svaki dan odabrali najbolje djelo umjetnika na Vijugi. Osim toga, donosimo Vam i motivaciju na Vijugi gdje želimo motivirati naše umjetnike. Vijuga je ponosna što broji 1.780 umjetnika! Kako bi nastavili s dobrim radom i bili ovdje za Vas, odlučili smo uvesti nove stvari na Prime Vijugu. 

Web shop na Prime Vijuga Danas Vam Prime Vijuga predstavlja svoju prvu web trgovinu! U našoj web trgovini možete pronaći presete koje možete koristiti za Vaše fotografije. To nije sve što ćemo ponuditi, ali ovo je prva stepenica do mnogih novih stvari.   Predstavljamo Vam presete na Prime Vijuga web trgovini. Donosimo Vam popis preseta:
  1. Black and white 1
  2. Black and white 2
  3. Black and white 3
  4. Sepia
Ovo nisu konačni. U našem vlasništvu imamo i drugih, ali ovo su početni proizvodi. Svi preseti su kreirani od strane profesionalne osobe i testirani od strane umjetnika na Vijugi! Osim preseta za fotografe, uveli smo nešto i za knjigoljupce. U našoj web trgovini možete pronaći knjige u pdf formatu. Mala tajna: odabrali smo naše predstavnike književnosti! Ono što nam ostaje je knjige prenijeti u web shop. Pripremamo nešto posebno za knjigoljupce stoga zadržite našu malu tajnu između nas! Također, možete pronaći kupon  u iznosu od 10 % popusta u našoj web trgovini! (za presete)

3rwmzxrv

Popust vrijedi do 23. svibnja 2021. godine.
Sada imamo vrlo važno pitanje za Vas kad ste došli do kraja i voljeli bismo zadržati Vašu pažnju još nekoliko sekundi…  Što čekate? Brzo u našu web trgovinu i pronađite što smo pripremili za Vas!  Zapratite nas i na društvenim mrežama: Facebook: https://www.facebook.com/vijuga.com.hr  Instagram: https://www.instagram.com/vijuga.com.hr_/  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *